Prostorni plan - nacrt

prostorni plan2019 nacrt

Info list - Obaveze privrede

PDF File 100

Pályázatok

palyazat

Ukidanje pečata

Baner Pecat 211x81

LISTA SLUŽBENIH LICA OVLAŠĆENIH ZA VOĐENjE I PRISTUP SLUŽBENIM EVIDENCIJAMA U OPŠTINSKOJ UPRAVI OPŠT

3

rekr.cdentarAda és Mohol településen rekreációs parkok találhatóak. A Tisza part árterületén szépen gondozott strandok, vendéglátóipari létesítmények és rendezett kempinghelyek várják a látogatókat. A homokos, sekély vizű, az újvidékihez hasonló adai strand egyike a legszebb strandoknak a Tisza partján.

A moholi strand rakpartként került kiépítésre, mely nagyobb hajók kikötésére is alkalmas. A kikapcsolódni vágyók a homokos strandon rekreációs sportoknak is hódolhatnak. Az utóbbi 5 évben egyre népszerűbb a búvárkodás is.

Adán, a strand és a kemping mellett helyezkedik el a rendezett csónakkikötő, melyet a SIDRO Tisza kedvelők Egyesülete irányít. Az egész év folyamán a kikötő 24 órás őrzését biztosítják.

Mind Adán, mind pedig Moholon a kemping könnyen megközelíthető, ivóvízzel, árammal, tiszta higiéniai helységekkel ellátott, valamint biztosított az őrszolgálat is Az adai kemping 400, míg a moholi 150 fő befogadására alkalmas. A kempingek közvetlen közelében étterem is található.

A rekreációs parkok árterületén, közvetlenül a töltés mellett gondozott parkokat és sétányokat, illetve sportpályákat láthatunk.

tiski cvet  marina 2

Ada

CimerCOLOR

Nyelvi jogaink Szerbiában

nyelvhasznalat

Idegenforgalmi Szervezet

TOA 1

Dijaszpora iroda

dijaspora

Standard KKV

standard

Adica KV

adica

Műszaki Iskola

logomsc

Községi Kalauz

vodic

VIP Fond

viplogo

SKGO

skgo

IFIX

DSC098171-OK2

Razvojni fond Vojvodine

r fond vojvodine