VÁLASZTÁSOK 2016

2016valasztas

Pályázatok

palyazat

LISTA SLUŽBENIH LICA OVLAŠĆENIH ZA VOĐENjE I PRISTUP SLUŽBENIM EVIDENCIJAMA U OPŠTINSKOJ UPRAVI OPŠT

3

Körgyűrű kiépítése az ipari övezetben

Megkezdődtek a munkálatok az ipari övezetben annak az úgynevezett körgyűrűnek a kialakítására, amelynek célja hogy az ipari övezetben, egy esetleges hálózati meghibásodás során a vállalatok áram ellátása mindkét irányból lehetséges legyen - nyilatkozta Bilicki Zoltán polgármester.

IMG 0128 IMG 0131

Sárblokk felszerelése Moholon

A napokban zajlik a moholi egészségházban azoknak berendezéseknek a beszerelése, amelyek az úgynevezett sár blokk üzemeltetéséhez szükségesek. Emellett, a szerződés értelmében a berendezést leszállító cég képviselői képzést is tartottak a személyeknek, aki a későbbiekben ezeket az eszközöket a terápiás kezelések során használni fogják. Tavaly áprilisban a Tartományi Gazdasági Titkárság 3 millió dinárt hagyott jóvá az önkormányzat és az egészségház közös pályázatára, egy sár terápiás részleg kialakítására a moholi egészségügyi állomás épületében. A beruházás célja az egészségházban eddig működő rehabilitációs szolgáltatások kibővítése ezzel a terápiás módszerrel.

DSCN4432 DSCN4434

DSCN4441

 

Megkezdődtek a másodlagos kanalizáció kiépítésének munkálatai Adán a Lenin utca páros oldalán, a Bakos Kálmán és a Vuk Karadžić utcák közötti szakaszon. A beruházás összértéke közel 22,5 millió dinár, amelyet a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság, valamint Ada község önkormányzata pénzel. A munkálatok során számítani lehet majd a fent említett útszakasz forgalom előli időszakos lezárására – tudtuk meg Bilicki Zoltán polgármestertől.

DSCN3048 DSCN3051

A napokban az időjárási viszonyok megengedték, hogy községünkben tovább folytatódjanak a kanalizációs munkálatok Adán a Dózsa György, Kosmajska, Iskola és a Laze Kostića utcákban .

kep kep 2

Indul az Ada községbeli szociálisan hátrányos helyzetű polgárok étkeztetési programja

Lezárult a közbeszerzési eljárás az Ada községbeli szociálisan hátrányos helyzetű polgárok étkeztetési programjára. Holnap kerül sor a szerződés aláírására, melynek értelmében hétfőtől, február 13-tól december 31-ig lesz biztosítva az étkezés. Ada község önkormányzata 2 millió dinárt fordít erre a célra.

Folytatódik a termálkút fúrása

Bilicki Zoltán polgármester nyilatkozatából megtudtuk, hogy az önkormányzat megkötötte a szerződést a termálkút fúrásának második fázisára. A kivitelező cég a napokban meg is kezdte az előkészületi a munkálatokat.

DSCN3036 DSCN3041

Szerződések aláírása a nyári táborozásra

Ma került sor a szerződések aláírására azoknak a civil szervezeteknek és sportkluboknak a vezetőivel, akik beadták jelentkezésüket és pályáztak a hozzájuk járó 7 és 12 év közötti gyermekek idei évi nyári táboroztatásának pénzelésére. A június 14-től augusztus végéig tartó táborozáson 16 szervezetből, egy-egy csoport gyerek, egy hétig vesz majd részt. A program keretein belül Ada község önkormányzatának támogatása által 423 községbeli gyermeknek lesz lehetősége, hogy eltöltsenek 7 napot a táborban, ahol az étkeztetés és elszállásolás mellett biztosított a rekreációs központ medencéinek használata is. A sportklubok, tánc- és hagyományápoló csoportok maguk szervezik meg a programokat, tartalmas pihenést és szórakozást biztosítva ezzel a gyerekeknek.

Promocija konkursa za start up sredstva

MS word DOC icon.svg

Agrokompas zimski forum Spens

PDF File 100

A jövő héttől, Ada Község Diáksport és Testnevelő-tanárok Egyesülete szervezésében újra indul a Sportsuli.

Időpontok:

Ada (Baraparti iskola)
Kedd, csütörtök: 16 - 17 óvodások
17 - 18 alsósok

Mohol (sportcsarnok)
Kedd: 17 - 18 alsósok
18 - 19 óvodások

Csütörtök 16 - 17 óvodások
17 - 18 alsósok

Beíratkozás a helyszínen, infó: 064/419-47-47

Alkategóriák

Ada

CimerCOLOR

Nyelvi jogaink Szerbiában

nyelvhasznalat

Idegenforgalmi Szervezet

TOA 1

Dijaszpora iroda

dijaspora

Standard KKV

standard

Adica KV

adica

Műszaki Iskola

logomsc

Községi Kalauz

vodic

VIP Fond

viplogo

SKGO

skgo

IFIX

DSC098171-OK2

Wikipedia

wiki