Узми рачун и победи 2018

Uzmi racun CIR

Инфо лист - Обавезе привреде

PDF File 100

Конкурси

konkursi

ЛИСТА СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА ОВЛАШЋЕНИХ ЗА ВОЂЕЊЕ И ПРИСТУП СЛУЖБЕНИМ ЕВИДЕНЦИЈАМА У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОП

3

ОБАВЕШТЕЊЕ

Ради избегавања евентуалних злоупотреба Општинска управа Ада обавештава грађане да је у току контрола, пописаних и евидентираних бесправно изграђених објеката, у складу са Законом о озакоњењу објеката.
Комисија контролише само оне објекте, који су изграђени до 27. новембра 2015. године и који не поседују грађевинску дозволу.
Обавештавамо грађане да Комисија тражи САМО следећу документацију: уговор о купопродаји непокретности, лист непокретности, потврду о поднетом захтеву за легализацију, грађевинску дозволу или друга документа везана за изградњу објеката. МИМО ТОГА НЕ ТРАЖИ НИКАКВЕ ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ!
У случају да грађанин чији је објекат предмет контроле није код куће, Комисија оставља обавештење када ће поново доћи да изврши контролу објекта.
Чланови комисије су: Горица Петровац, Стојан Воргић и Корнелиа Шмит, који решењем могу доказати, да овај задатак они врше у општини.
СКРЕЋЕМО ПАЖЊУ ГРАЂАНА, ДА ПРЕДМЕТНУ КОНТРОЛУ МОГУ ВРШИТИ САМО ГОРЕ НАВЕДЕНЕ ОСОБЕ, И ДА РАДИ ИЗБЕГАВАЊА ЕВЕНТУАЛНИХ ЗЛОУПОТРЕБА ДРУГИМ ОСОБАМА НЕ ИЗДАВАЈУ ПОДАТКЕ!!!
За сва даља питања и објашњења, грађани се могу обратити грађевинској инспекцији путем телефона број 024/852-106 локал 128


ОБАВЕШТЕЊЕ


Обавештавамо грађане да је Комисија која врши контролу пописаних и евидентираних бесправно изграђених објеката, у складу са Законом о озакоњењу објеката била на вашој адреси те Вас молимо да нам се јавите ради договора о поновном доласку Комисије у термину који Вама одговара на број телефона 024/852-106 локал 128 или лично ОУ Ада, Одељењу за комуналне послове, урбанизам, грађевинарство и заштиту животне средине.

Ada

CimerCOLOR

Језичка права у Србији

nyelvhasznalat

Туристичка Организација

TOA 1

Канцеларија за дијаспору

dijaspora

ЈКП "Стандард"

standard

ЈП "Адица"

adica

Техничка Школа

logomsc

Водич кроз општину

vodic

VIP Fond

viplogo

SKGO

skgo

IFIX

DSC098171-OK2

Wikipedia

wiki