Узми рачун и победи 2018

Uzmi racun CIR

Инфо лист - Обавезе привреде

PDF File 100

Конкурси

konkursi

ЛИСТА СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА ОВЛАШЋЕНИХ ЗА ВОЂЕЊЕ И ПРИСТУП СЛУЖБЕНИМ ЕВИДЕНЦИЈАМА У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОП

3

Обавештење

Овим путем се обавештавају становници општине Ада да у наредном периоду, пријављивање евентуалних проблема у функционисању ЛЕД јавне расвете, врше на следећи начин:

- Уколико је проблем у нефункционисању једне или две ЛЕД светиљке на ужој локацији, исту је потребно пријавити месно надлежној месној заједници (Прва или Друга МЗ у Ади, МЗ у Молу или МЗ на Утринама) а које ће о томе обавестити локалну самоуправу и надлежног извођача . Приликом пријаве потребно је навести тачан назив улице и кућни број испред које је ЛЕД светиљка у квару.
- Уколико је проблем у нефункционисању више ЛЕД лампи на широј локацији (делови улица или више улица) становници или месно надлежне Месне заједнице треба да изврше пријаву непосредно надлежној диспечерској служби ЕПС Сента на број телефона 024/812-000 како би они на устаљени начин отклонили квар.
Моле се становници да приликом пријављивања проблема и рекламација оставе своје тачне податке (име и презиме, тачна адреса становања и контакт телефон), како би надлежне службе могле што брже лоцирати квар и отклонити проблем.
Хвала на разумевању!
Локална самоуправа општине Ада

Ada

CimerCOLOR

Језичка права у Србији

nyelvhasznalat

Туристичка Организација

TOA 1

Канцеларија за дијаспору

dijaspora

ЈКП "Стандард"

standard

ЈП "Адица"

adica

Техничка Школа

logomsc

Водич кроз општину

vodic

VIP Fond

viplogo

SKGO

skgo

IFIX

DSC098171-OK2

Wikipedia

wiki