Просторни план - нацрт

prostorni plan2019 nacrt

Инфо лист - Обавезе привреде

PDF File 100

Конкурси

konkursi

Укидање печата

Baner Pecat 211x81

ЛИСТА СЛУЖБЕНИХ ЛИЦА ОВЛАШЋЕНИХ ЗА ВОЂЕЊЕ И ПРИСТУП СЛУЖБЕНИМ ЕВИДЕНЦИЈАМА У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОП

3

rekr.cdentarУ насељима Ада и Мол формирани су рекреациони центри. У небрањеном делу налазе се лепо уређене плаже са угоститељским објектима а у непосредној близини плажа су врло добро уређени кампови. Плажа у Ади је плитка и песковита те представља можда најлепшу плажу на реци Тиси сличну Новосадском штранду. Плажа у Молу је уређена као кеј са могућношћу пристајања и већих пловила. На плажама се налазе простори за рекреативни спорт на песку. У задњих 5 година све је популарнији наутички и спортови на води.

У Ади поред плаже и кампа налази се врло лепо уређена Марина за мања пловила. Марином управља Удружење љубитеља реке Тисе „СИДРО". Обезбеђено је 24 часовно чување преко целе године.

Оба кампа, како у Ади тако и у Молу, имају одлучан прилаз а обезбеђена је питка вода, струја, добри хигијенски чворови и чуварска служба. Камп у Ади је капацитета око 400 јединица док је у Молу око 150. У непосредној близини су ресторани који пружају услуге јела и пића.

У брањеном делу рекреационих паркова одмах уз одбрамбени насип налазе се лепо урађени паркови и шеталишта са спортским теренима.

tiski cvet  marina 2

Ada

CimerCOLOR

Језичка права у Србији

nyelvhasznalat

Туристичка Организација

TOA 1

Канцеларија за дијаспору

dijaspora

ЈКП "Стандард"

standard

ЈП "Адица"

adica

Техничка Школа

logomsc

Водич кроз општину

vodic

VIP Fond

viplogo

SKGO

skgo

IFIX

DSC098171-OK2

Развојни фонд Војводине

r fond vojvodine